Metal Gear Solid: Snake Eater 3DS Bundle Duyuruldu

Snake Eater, 3DS ekranlarında diğer sürümlere göre çok farklı olacak
28.12.2011 16:25 Alkan Adakaner

       Metal Gear Solid: Snake Eater 3D'yi bekleyen çok sayıda Nintendo 3DS sahibinin olduğuna eminiz. Konami'nin 3DS için farklı kamera açıları, 3D özelliği ve Gyro sensörü kullandığı oyun 2012 yılının ilk çeyreğinde Avrupa'da piyasaya çıkacak.
 
      Bu oyunu 8 Mart'ta Japonya'da piyasaya çıkaracağını açıklayan Konami bir aksesuar seti duyurmuştu. Japon firma Şimdi de 3DS ve Metal Gear Solid: Snake Eater 3D'yi bir bundle pakette satışa çıkaracağını açıkladı.
 
      Şu an bu bundle paketin Avrupa'ya gelip gelmeyeceği belli değil, ama bu oyunu Avrupa'da da bekleyen çok sayıda oyuncu olduğundan ümidimiz fazla. Konami fiyat ve içerik konusunda ayrıntılı açıklamayı kısa süre sonra yapacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid: Snake Eater (3DS) Platformlar: 3DS Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler