Metal Gear Solid: Snake Eater 3D'den Yeni Video

Gyro sensör ağaca tırmandığımızda da işimize yarayacak
13.09.2011 19:51 Alkan Adakaner


     Kojima Productions ve Konami'nin Nintendo 3DS için hazırladığı Metal Gear Solid: Snake Eater 3D'nin yeni videosu yayınlandı. Oyunumuz 2012 başında 3DS'e özel küçük içerikler ve 3D desteği ile piyasaya çıkacak.
    
     MGS: Snake Eater 3D'nin videosunun başında Gyro sensörü kullanarak köprüyü Snake'i köprüden karşıya geçiyoruz. Daha sonra ise karşımıza Ocelot ve grubu Spetsnaz çıkıyor. Tabi Snake bu düşmanlarını kolayca hallediyor.
 
    Aşağıdaki videonun çözünürlüğünün düşük olduğunu belirtelim. Bu videonun resmi hali yayınlanan kadar malesef düşük çözünürlükle idare etmek zorundayız. O nedenle görüntülere bakıp grafiklerin bu kadar bulanık göründüğünü sanmayın. Daha önceki videolar grafikler hakkında fazlasıyla bilgi vericiydi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid: Snake Eater (3DS) Platformlar: 3DS Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler