Miyamoto: "Artık Büyük Projelerde Çalışamam"

04.11.2013 08:02 Alkan Adakaner


     Shigeru Miyamoto oyun dünyasının en önemli geliştiricilerine göre de tüm zamanların en büyük oyun tasarımcısıdır. Büyük yenilikler getiren ve her zaman oldukça yüksek satış miktarına ulaşan serilere imza atan Miyamoto artık büyük projelerde yer almayacağını söylüyor.
 
     "Super Mario 3D World büyüklüğündeki bir oyun üzerinde çalışmak çok enerji gerektiriyor ve artık böyle bir projede yer almam pek olası değil. Buna karşın; artık daha küçük projelerde yoğun bir şekilde yer almak istiyorum; tabi bunun anlamı sadece dijital olarak indirebilen oyunlar değil. Bir oyunun ana yapımcısı olmak artık benim için olası değil, ama projeleri doğrudan yürütmeyecek olsam da geliştirici ekiplere özellikle oynanabilirlik konusunda her zaman yardım edeceğim. Onlara  güveniyorum, yani Mario'nun geleceği konusunda endişeniz olmasın."
 
     Shigeru Miyamoto'nun Nintendo'nun başarılı olmasındaki en önemli isim olduğunu belirtelim. Artık 60 yaşında olan Miyamoto'nın artık yavaş yavaş yerini gençlere bırakması gayet doğal.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario 3D World Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler