ModNation Racers'ta Yükleme Sürelerini Azaltın

04.08.2010 11:02 Alkan Adakaner


 
     ModNation Racers daha piyasaya çıkmadan önce gelecekte yayınlanacak güncellemeler ile oyunun yükleme sürelerinin kısaltılacağı yönünde açıklamalar yapılmıştı. Yarınki güncelleme ile Sony bu sözünde duracak.
    
     Yapılan açıklamada "Title Update 1.02" sayesinde oyundaki yükleme sürelerinin kısalmasının yanı sıra bazı bug'ların çözüleceği, serverlerın daha stabil hale getirileceği ve yeni zorluk modu olan "casual"ın da oyuna ekleneceği belirtildi.

     Ayrıca yarın Mad Max'e benzeyen Nukular'ı ve Kart'ını da PSN'den satın alma şansını yakalayacağız. 
 
    Crash Team Racing'den sonra Playstation platformuna gelen en eğlenceli kart oyunu olan ModNation Racers türü sevenlerin denemesi gereken bir oyun.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ModNation Racers Platformlar: PS3 PSP Geliştirici: United Front Games Dağıtıcısı: SCEE Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler