Monster Hunter: World PS4 Açık Beta Tarihi Duyuruldu

15.12.2017 19:42 Gazali Çetinkaya

 
   Geçtiğimiz günlerde sonlanan Monster Hunter: World PlayStation Plus betasından sonra Capcom tüm PlayStation 4 kullanıcıları için bir de açık beta düzenleneceğini duyurdu. PlayStation 4 açık beta 22 Aralık tarihinde başlayacak ve 26 Aralık tarihinde sona erecek. 
 
   Ön yükleme 18 Aralık'ta başlayacak. Eğer ilk betaya katılmışsanız Capcom ikinci betaya da aynı hesapla devam edebileceğinizi belirtti.
 
- Başlama Zamanı: 22 Aralık 20:00
- Bitiş Zamanı: 26 Aralık 20:00
 
   Monster Hunter: World 26 Ocak 2018'de PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak, PC versiyonu ise daha sonraki bir tarihte çıkacak. Japonya'da oyun sadece PlayStation 4 üzerinde ulaşılabilir olacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter: World Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 26 Ocak 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler