Monster Hunter: World PS4 Pro Paketi Batı için Doğrulandı

17.01.2018 01:59 Gazali Çetinkaya

 
 
   Sony Interactive Entertainment, Monster Hunter: World sınırlı üretim PlayStation 4 Pro paketinin Japonya'nın yanı sıra Kuzey Amerika ve Avrupa'da da çıkış yapacağını duyurdu.
 
   Kuzey Amerika'da, PlayStation 4 Pro paketi sadece GameStop üzerinden $449.99 USD fiyat ile çok sınırlı miktarda satılacak. İçerisinde Monster Hunter: World temalı Jet Black PlayStation 4 Pro sistemi, kırmızı DualShock 4 kontrolcüsü, Monster Hunter: World'ün fiziksel kopyası ve dijital içerikler bulunacak. PlayStation 4 Pro paketi oyun ile aynı gün çıkacak.
 
   Sony Interactive Entertainment, Avrupa bölgesi için fiyat bilgisi vermedi, kullanıcıların satış mağazalarını kontrol etmesi gerektiğini belirtti.
 
   Monster Hunter: World 26 Ocak 2018'de PlayStation 4 ve Xbox One için ve bu sonbaharda PC için çıkış yapacak. PlayStation 4 üzerinde 19 Ocak - 22 Ocak tarihleri arasında son bir beta daha düzenlenecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter: World Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 26 Ocak 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler