Move'un Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu

16.06.2010 01:11 Samet Konuksal


 
     Playstation'un hareket algılayıcı aleti Move'un sonunda çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu. 
 
     Sony, E3 konferansı esnasında Move'un çıkış tarihini Amerika için 19 Eylül'de, Avrupa için ise 15 Eylül'de çıkacağını açıkladı. Ayrıca Move, Japonya çıkışını 21 Ekim'de yapacak.
 
     Bu arada Sony, Move'un satış fiyatı konusunu da netleştirdi. Move tek olarak 49.99$'dan(resimde sağda yer alan), subcontroller yani son açıklanan adıyla Navigation Controller ise 29.99$'dan(resimde solda yer alan) satışa çıkacak. 
 
     Ayrıca Move, farklı bundle(paket) çeşitleriyle de satışa sunulacak. Bu paketlerden bazıları ise şöyle,
 
  • Her iki kontroller + EyePet : 100$
  • PS3 +  Sport Champions + Motion Controller + Eye +  Move oyun demosu : 399$

     Gerçekten çok cazip paket fiyatları içeren Move'un çıktığı günde destekli olacağı oyunlar da gün ışığına çıktı. Bu oyunların, "Heavy Rain, Killzone 2, Resident Evil 5, Echochrome 2, Time Crises: Razing Storm, Tiger Woods PGA Tour 11, Lord of the Rings: Aragorn’s Quest, EyePet, Sports Champions, Kung Fu Rider" olduğu da açıklandı.
 
     E3'de dikkatleri üzerine toplayan Move, bakalım beklenen satış rakamlarına ulaşabilecek mi?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Move Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 11 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 11 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler