NBA 2K25 Işın İzleme Desteğine Sahip Olacak

03.09.2024 14:09 Mehmet Tandoğan

 
 
2K tarafından yayınlanacak olan basketbol serisinin en yeni oyunu NBA 2K25 hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise ortaya çıkan bilgilere göre oyun PC platformunda Ray Tracing yani ışın izleme efektlerine sahip olacak.
 
NBA 2K25'in PC sürümü konsol versiyonuna dayanıyor
 
 
 
Daha önce bildirildiği üzere NBA 2K25'in PC sürümü mevcut nesil konsol versiyonuna eşdeğer olacak. Yani PS5 ve Xbox Series X konsol deneyimi PC platformunda aynı şekilde hissedilecek. 2K Games her ne kadar PC platformunun ışın izleme desteğine sahip olacağını aktarsa da bunun konsollarda yer alıp almayacağı şu an için belli değil.
 
Diğer taraftan ışın izleme efektlerinin sıradan / normal maçlar sırasında herhangi bir şekilde aktif olmayacağı bildiriliyor. Efektlerin sadece The City oyun modunda aktif hale geleceği aktarılıyor.
 
NBA 2K25, 6 Eylül tarihinde PC, PS5 ve Xbox Series platformunda boy göstermeye hazırlanıyor. Görüldüğü kadarıyla oyun 2K hesabı gerektiriyor. Dolayısıyla bunun bir zorunluluk olduğunu aktarmakta fayda var.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid 3 Remake İle Orijinal Sürüm Karşılaştırma Videosu 38 Dk önce League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Mücadele Edecek Takımlar ve Karşılaşmalar Belli Oldu! 1 Saat önce Anime Temalı Ücretsiz Nişancı Oyunu Fate Trigger: The Novita Duyuruldu 1 Saat önce KRAFTON'un Metin Seslendirme Teknolojisi, Uncover the Smoking Gun Oyununa Eklendi 3 Saat önce Palworld, Tokyo Oyun Fuarı'nda Playstation 5 İçin Duyurulabilir 14 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler