NBA 2K25'in Çıkış Tarihi ve Kapak Yıldızları Açıklandı

10.07.2024 18:48 Mehmet Tandoğan

 
 
2K tarafından biz oyunculara sunulacak olan basketbol serisinin yeni oyunu NBA 2K25'in çıkış tarihi ve kapak yıldızları açıklandı. Yeni sürümle beraber bizlere sunulması planlanan oyun açıklanan bilgilere göre 6 Eylül 2024 tarihinde PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, PC ve Nintendo Switch için piyasaya sürülecek.
 

NBA 2K25'in fiyatı ne kadar olacak? 

 
 
 
NBA 2K25 yepyeni özelliklerle karşımıza çıkmaya hazırlanırken farklı sürümlerle beraber satışa sunulacak. Oyunun standart sürümü kapağında NBA All-Star ve Boston Celtics forveti Jayson Tatum yer alacak. Standart sürümünün haricinde bir de All-Star Edition bizlere sunulacak.
 
All-Star Edition kapağında ise WNBA'de iki kez MVP ve altı kez All-Star seçilen Las Vegas Aces forveti A'ja Wilson karşımıza çıkacak. Wilson ayrıca ABD ve Kanada'da satışa sunulacak ve GameStop'a özel fiziksel bir sürüm olan NBA 2K25 WNBA Edition'ın kapağında da bulunacak.
 
Oyunun standart sürümü PS5, PS4, Xbox Series X/S ve Xbox One'da 70 dolardan, PC sürümü ise 60 dolardan piyasaya sürülecek. Nintendo Switch konsollarında ise 50 dolardan satışa sunulacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon Age: The Veilguard'da 140 Bin Satırlık Diyalog Bulunuyor 3 Saat önce Gran Turismo 7 Ekibi Oyunculardan Özür Diledi 4 Saat önce Lost Soul Aside Oyunundan Yepyeni Oynanış Videosu Geldi 5 Saat önce 2si1: Game Pass Zammı, Ubisoft'un Açıklaması ve Daha Fazlası 6 Saat önce GTA 6, Oyun Sektöründe Yaşanan Grevden Etkilenecek mi? 27 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler