Netflix Özel Dizisi Criminal UK'in 2. Sezonundan İlk Fragman Paylaşıldı ve Oyuncular Tanıtıldı

02.09.2020 19:02 Özgür Eroğlu

 
Netflix'in özel dizisi olan Criminal'ın ikinci sezonundan ilk fragman paylaşıldı. Criminal dizisi farklı ülkelerde de bulunan bir dizi ve hepsi Netflix'te bulunuyor. Ülke versiyonları arasında en popüler olan ve en başarılı Birleşik Krallık versiyonu. 
 
Yayınlanan fragman ve tanıtım da zaten Birleşik Krallık versiyonundan. Dizinin ikinci sezonu 16 Eylül'de yayınlanacak ve dört bölüm sürecek. Her bölümde başka bir karakter sorgulanacak. Bu sezonda sorgulanan karakterleri oynayan oyuncular şöyle: Kit Harington, Kunal Nayyar, Sharon Horgan ve Sophie Okonedo. 
 
Dizinin ana oyuncuları Katherine Kelly, Lee Ingleby, Rochenda Sandall, Mark Stanley ve Nicholas Pinnock. 
 
Criminal UK dizisinin her bölümünde farklı bir karakter sorgulanıyor ve dizi tamamen sorgu odasının içerisinde geçiyor. Dizinin finalinde karakterlere inanıp inanmamak tamamen size kalmış. 
 
Dizinin David Tennant, Hayley Atwell ve Youssef Kerkour'dan oluşan üç bölümlük ilk sezonu şu anda Netflix'te bulunuyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 38 Dk önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 1 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 2 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler