Ninja Gaiden 3: Razor's Edge'ten Kasumi Videosu

Kasumi de kan dökmeye hazır
22.12.2012 11:42 Alkan Adakaner


      Ninja Gaiden 3'ün Wii U'ya özel olarak piyasaya çıkan Razor's Edge adlı sürümde çok sayıda ek içerik ve yenilik bulunuyor. Bu içeriklerin yanı sıra Team Ninja, Wii U sürümüne özel ücretsiz karakterler de yayınlıyor.
 
      Bir süre önce Momiji'yi Challenge ve Ninja Trials adlı oyun modlarında oynanabilir olarak sunan Team Ninja, şimdi de Kasumi'yi ücretsiz oynanabilir olarak Wii U e-shop üzerinden yayınlamaya hazırlanıyor.
 
    Aşağıda Kasumi indirilebilir içeriğinin ilk videosunu izleyebilirsiniz. Henüz Kasumi'nin hangi oyun modlarında oynanabilir karakter olarak kullanılacağı açıklanmadı. Bu arada videodan anladığımız kadarıyla Kasumi'nin 5 farklı giysisi bulunacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ninja Gaiden 3 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii U Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Ocak 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı 1 Saat önce Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Bugün Başlıyor! 3 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Tamamlandı! 3 Saat önce A Quiet Place: The Road Ahead'in İlk Hikaye Fragmanı Yayınlandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler