Ninja Gaiden 3'ten 2 Yeni Oynanış Videosu

Ryu Hayabusa bazı sahnelerde hızlıca kaçmak zorunda kalacak
09.06.2011 15:13 Alkan Adakaner


     Tecmo Koei'ye bağlı Team Ninja tarafından geliştirilen Ninja Gaiden 3'ün E3 2011'deki demo sürümünden videolar ortaya çıktı. Bu videolar yine çok kanlı ve şiddet içerikli bir oyunun bizi beklediğine işaret ediyor.
 
    Oyunun ilk videosunda Hayabusa'nın yüksek bir yerden askerlerin üzerine saldırması ile başlıyor. Burada dikkati çeken şey Quick Time Event'lerin (kısaca QTE) yani ekranda beliren tuşlara zamanında basma olayının oyuna eklenmesi olmuş. Daha sonra ise eski oyunlardaki benzer bir şekilde savaşmaya devam ediyor. Bu savaşlar sırasında da QTE'lere sıkça rastlıyoruz.
 
     Düşmanlarımız bize karşı tabanca ve bazuka gibi silahlar kullanırken biz de her zamanki gibi kılıcımızla işimizi bitirmeye çalışıyoruz. Tabi önce oyunlardaki gibi ok veya diğer yakın dövüş silahları da oyunda bulunabilir.
 
     Ninja Gaiden 3'ün ikinci videosunda ise dev bir robot bizi kovalıyor ve biz de ondan hızlıca kaçtıktan sonra duvara tırmanma ve düşmanlarımıza gizlice yaklaşıp onları yok etmeye çalışıyoruz.
 
      Ninja Gaiden serisinde gizlilik öğelerine genellikle pek yer verilmez, ama bu oyunda QTE ve gizlilik de önemli bir yer kaplayacak gibi görünüyor. Bu arada bu videonun sonunda bir Şahin'in görünmesi de dikkatinizi çekecektir. Bu şahin gelince enerjimiz arttığı gibi oyunu kaydetmemiz de mümkün olacak.
 

[DHVIDEO=2596] [DHVIDEO=2597]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ninja Gaiden 3 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii U Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı 1 Saat önce Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Bugün Başlıyor! 3 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Tamamlandı! 3 Saat önce A Quiet Place: The Road Ahead'in İlk Hikaye Fragmanı Yayınlandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler