Ninja Gaiden 3'ün WiiU Sürümü İçin Ayane Onaylandı

13.09.2012 12:10 Levent Polater


    Wii U'nun tablet özellikleriyle tekrardan bu konsola hazırlanan Ninja Gaiden 3: Razor's Edge için oyunun hayranlarının yakından tanıyacağı bir karakter onaylandı; Ayane!
    
   Oyunda oynanabilir olacağı kesinleşen mor saçlı güzel ninja, hızlı kombolar üzerindeki hünerlerini sergileyecek. Tecmo Koei, Ayane'nin oyun içi görüntülerinden oluşan birkaç görseli de gözler önüne serdi.
 
    İçinde oyun için çıkışını yapmış tüm içerikler ile beraber birçok yenilik ile sunulacak Ninja Gaiden 3: Razor's Edge, geliştirilmiş yapay zeka ve dokunmatik tablet özellikleriyle hızlı aksiyon severlerin gönlünü çelebilecek bir yapım.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ninja Gaiden 3 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii U Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Ocak 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı 1 Saat önce Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Bugün Başlıyor! 3 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Tamamlandı! 3 Saat önce A Quiet Place: The Road Ahead'in İlk Hikaye Fragmanı Yayınlandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler