Nintendo 3DS Hacklendi mi?

Korsanların yayınladığı bir görsel
17.12.2012 08:14 Alkan Adakaner


     Korsanların şu ana kadar tam anlamıyla ne Playstation Vita'yı ne de Nintendo 3DS'i hackleyemediklerini biliyoruz. Bu konsolların hacklenememesi yani korsan oyun çalıştırmaması geliştiriciler için çok önemli, çünkü özellikle taşınabilir oyun cihazlarında korsan kullananların sayısı bir hayli yüksek.
 
     Şimdi ortaya atılan bir iddiaya göre Nintendo 3DS sonunda korsanlara yenik düştü. Ozmodchips adlı hacker grubunun yayınladığı bir görsel konsolun hacklendiğini gösteriyor. Yine de bu hack işleminin korsanlara ne tür getirisi olduğu, korsan oyunun çalışıp çalışmadığı bilinmiyor. Umarız öyle bir şey varsa bile Nintendo güncellemelerle bu korsan arayışının önüne geçer. Aksi takdirde geliştiricileri zor günler bekleyecektir.
 
Not:  Bölüm Sonu Canavarı ekibi olarak korsan faaliyetlerin hiçbirini desteklemediğimizi belirtmek istiyoruz. Söz konusu haber sadece bilgilendirme içeriklidir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler