Nintendo World'de MGS 3: Snake Eater Açıklamaları

Metal Gear Solid 3D: Snake Eater görselleri ile de cihazın en iyilerinden birisi olacak
08.01.2011 10:10 Alkan Adakaner


    Metal Gear Solid 3D: Snake Eater 3DS'in en çok beklenen oyunları arasında bulunuyor. Konami bu yeniden yapım üzerinde büyük emek sarf ediyor ve oyunla ilgili gösterdikleri ilk video ile bunu başardılar.
 
     Nintendo World'de bir çok oyunla ile ilgili bilgi geldiği gibi 3DS'in Metal Gear Solid'i ile ilgili açıklamalar da yapıldı. Oyunun yönetmeni Yoshikazu Matsuhana, oyunun demosu ile ilgili çalışmalara katılmadığını, demonun Hideo Kojima'nın da aralarında bulunduğu özel bir ekip tarafından yapıldığını söyledi.
 
     Kojima'nın 3DS'te neler yapılabildiğini görmek istediği için demo üzerinde çok çalıştığını söyleyen Matsuhana, demoyu hazırlayan ekipte üst düzey programcılar, tasarımcılar çalıştığını belirtti.
 
     3DS'te bir geliştiricinin istediği her şeyin olduğunu vurgulayan yönetmen, Streetpass özelliğini kullanıp kullanmama konusunda karar vermediklerini açıkladı. Halbuki Hideo Kojima bu özelliğin kullanılacağını söylemişti.
 
    Son olarak cihazın 3D özelliği sayesinde oyuncuları şok edeceklerini ve sürprizler hazırlayacaklarını söyleyen Matsuhana, oyunun gerçek yaşamda ve oyunda resim çekmenize olanak vereceğini söyledi. Sanırım gerçek yaşamda çektiğimiz resimleri oyunda kullanma şansımız olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid: Snake Eater (3DS) Platformlar: 3DS Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler