PES 2011'den 25 Yeni Ekran Görüntüsü

19.08.2010 21:25 Levent Polater


 
    Konami, popüler futbol serisi PES 2011 için taptaze ekran görüntüleri yayınladı. Bu yeni ekran görüntüleri de PES'in bu sene kabuk değiştirdiğini kanıtlar nitelikte görünüyor.
 
    Oyuncu kustomizasyonları, Super Kupa görüntüleri, kendi stadyumunuzu yaratma ve biraz da Lionel Messi kareleri, hepsini aşağıdan görebilirsiniz.
 
    Geçtiğimiz gün Avrupa çıkış tarihi de açıklanan PES 2011, 8 Ekim'de PS3, Xbox 360 ve PC için raflardaki yerini almayı bekliyor. Wii, PS2 ve PSP versiyonları ise Ekim ayının içerisinde çıkışını yapacak. 
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2011 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 1 Saat önce Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 2 Saat önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 3 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 4 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler