PES 2014'te Yağmurlu Hava Bulunmayacak

29.08.2013 15:16 Samet Konuksal


    Bildiğiniz üzere Pro Evolution Soccer serisi bu sene itibariyle tamamen yenileniyor. Yepyeni bir oyun motoruna geçiş yapan serinin yeni oyunu, FOX Engine ile geliştiriliyor. Bu da, bazı şeyleri zorlaştırmış gibi görünüyor.
 
   Yaptığı açıklamalarda serinin yetkili ismi Adam Bhatti, Pro Evolution Soccer 2014'te yağmurlu hava seçeneğinin bulunmayacağını açıkladı. Bhatti'nin söylediklerine göre kendilerinin yeni bir oyun motoruna geçmiş olması, işlerine daha fazla yük eklemiş. Dolayısıyla bu gibi özelliklere fazla vakit ayıramamışlar.
 
    Ayrıca bir diğer eksiklik haberi de İspanya liginin stadlarından geldi. Belirtilenlere göre Electronic Arts'ın La Liga ile olan anlaşmasından dolayı PES 2014'te İspanyol takımların stadları yer almayacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2014 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 56 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 12 Dk önce Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 37 Dk önce GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 1 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce 5 Milyon Dolar Ödül Havuzlu Riyadh Masters 2024 Turnuvası Başlıyor! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler