PS Move'dan 30 dk'lık Oynanış Videosu

13.06.2010 15:14 Ersin Kılıç


    Sadece bir kaç gün kalan E3 2010 fuarında Sony konferansının en merak edilen noktalarından birisi olan ve enine boyuna tüm özelliklerini öğrenebileceğimiz Playstation Move için yarım saat uzunluğunda, oynanış görüntüleri içeren bir video ortaya çıktı.
 
     Almanca olan bu videoda PS Move'un Sports Champions ve Move Party oyunlarından görüntüler yer alıyor. Sports Champions adlı oyunda ise Arena Fighting, Table Tennis ve Volleyball oyunlarına yer verilmiş.

     Videoda ayrıca PS Move'un kontrolleri Nintendo Wii kontrolleri ile karşılaştırılmış. Bu oynanış videosunda oyunların ara yüzünden de görüntüler bulunuyor. Videoyu aşağıdaki oynatıcı üzerinden izleyebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Move Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 11 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 11 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler