Prince of Persia: The Lost Crown Steam Platformuna Geliyor

14.06.2024 15:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft'un Montpellier stüdyosu tarafından geliştirilen ve biz oyun severlere sunulan platform aksiyon oyunu Prince of Persia: The Lost Crown, Steam platformuna gelmeye hazırlanıyor. Açıklanan detaylara göre oyun 8 Ağustos tarihinde mağazadaki yerini alacak.
 
Pers dünyasında orijinal bir hikaye 
 
 
 
Prince of Persia: The Lost Crown şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch, Epic Games Store ve Ubisoft Store üzerinden PC için mevcut durumda. Zamanın ve mekanın ötesine geçebileceğimiz ve mitolojik bir Pers dünyasında bulunduğumuz yapımda aksiyon macera ve platform zorlukları ile karşı karşıya geliyor aynı zamanda bulmaca içeriklerini de çözmek durumunda kalıyoruz.
 
Düşmanlara karşı öldürücü darbeler vurabileceğimiz, bozulmuş bir dünyada hayatta kalabileceğimiz ve dikkat çekici animasyon tarzıyla karşı karşıya gelebileceğimiz oyunda gizli hazineleri ortaya çıkarmaya çalışıyor ve bu yozlaşmış bölge hakkında daha fazla detay sahibi olmak istiyoruz. Bunun için de görevleri tamamlamak durumunda kalıyor ve diğer taraftan orijinal bir hikaye ile karşı karşıya geliyoruz.
 
Son olarak oyunun Steam platformuna geleceğini aktaran yeni bir fragman yayınlanmış durumda. Bu video içeriğine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims'e Rakip Olacak Life by You İptal Edildi! 1 Saat önce Korku Oyunu A Quiet Place: The Road Ahead Duyuruldu 1 Saat önce Nintendo Direct 2024 Sunumu Duyuruldu: Switch 2 Geliyor Mu? 2 Saat önce Alone in the Dark Geliştiricisi Beklentileri Karşılayamadığı İçin Kapatıldı! 3 Saat önce Marvel's Wolverine'den 13 Dakikalık Oynanış Videosu Sızdırıldı! 17 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler