Prototype 2'den Müthiş Bir Hikaye Videosu

Oyunlarda birçok New York görmüştük, fakat en karmaşıklarından biri kesinlikle Prototype 2'deki New York olmuş.
19.08.2011 16:54 Levent Polater

 
   Prototype 2'den müthiş bir video karşınızda. Prototype'da olanları ve ikinci yapımda olacakları gösteren bu video tam bir dizi özeti şeklinde ilerliyor.
 
    Videoyu aşağıda bulabilirsiniz. Ben içinde geçenleri aşağıda paragraf paragraf özetlemeye çalıştım:
 
    1963 yılında hükümeti biyolojik saldırılardan koruma amaçlı olarak Blackwatch kuruldu ve Blacklight adlı virüs Idaho, Hope kentine bulaştı ve burayı yok etti. Kasabada tek kurtulan oldu. Elizabeth Green, yani diğer adıyla "Mother"
 
    Blackwatch, 1970'ten 2008'e kadar Blacklight virüsünün bulaştığı yerleri temizlemeye devam etti. 2008'te Alex Mercer'ın Blacklight virüsünü yaymasıyla operasyonlar bambaşka bir renge büründü. Mercer'ın virüs ile öldüğü sanılmıştı ancak o ölmedi aksine mutasyona uğrayarak olağanüstü güçlere sahip bir insan oldu.
 
    Virüslerin yayılması ile birlikte Blackwatch, nükleer füze yöntemiyle bu kaosa kökten bir çözüm bulmak istedi. Ancak Mercer işlerine burnunu soktu ve bunu engelledi. Onun bu esnada öldüğü sanılıyordu ama Blackwatch yine yanılmıştı.
 
   Prototype'dan 14 ay sonra - New York Zero 3 ayrı bölgeye ayrılır; Yeşil, sarı ve kırmızı. Yeşil alanda herhangi bir karantina yok ve huzur içindedir. Sarı alanda ise virüs bulaşmış insanlar karantina altına yatırılıyor. Kırmızı alan ise Cehennemin dünya yansıması. Blackwatch bu alanı temizlemek için en eğitimli ve süper güçlere sahip askerlerini gönderiyor. Ancak neredeyse hepsi öldürülüyor.
 
    Burası Alex Mercer tarafından kendisine virüs bulaştırılan Sergeant James Heller'ın da oyun alanı konumunda. Kendisinin Mercer ile birlikte mi yoksa tek başına mı savaştığı bilinmiyor. Ailesinin virüs tarafından yok olması nedeniyle Blackwatch'u hedef aldığı rapor ediliyor.
 
    Blackwatch'un ana görevleri arasında James Heller ve Alex Mercer'ı ölü ya da diri yakalamak gösteriliyor.
 
   Videoyu aşağıda, açıklamalar yukarıda, tadını çıkarın:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prototype 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Radical Entertainment Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Temmuz 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 36 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Hearts 3 Tüm Ortamları Yenileyen 4K Doku Paketine Kavuştu 10 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında Son Hafta Başlıyor! 10 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Grup Aşaması Tamamlandı! 08 Temmuz Cities Skylines 2'nin Konsol Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 08 Temmuz Rogue Company Oyunundan Dr. Disrespect Kozmetikleri Kaldırıldı 08 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler