Quantum Break Yapımcısından Alan Wake Göndermeli Bir Kutlama Videosu

"Yüzeye ulaşmak için önce daha da derine kazmalısın."
21.12.2015 23:32 Ömür Gencer


      Max Payne, Alan Wake ve son olarak Quantum Break'in geliştiriciliğini yapan başarılı ekip Remedy ilginç bir video yayınladı. Oyunculara iyi tatiller dilemek ve teşekkür etmek için yayınlanan bu videoda Quantum Break'te yer alacak Easter Egg'ten bahsediliyor.
 
      Videoda Remedy'nin yapımcı yönetmeni Sam Lake'i görüyoruz. Videoda Sam Lake, kaybolan bir yazarın izini süren Alex Casey adlı bir karakteri oynuyor. Bu isim çoğu oyuncuya tanıdık gelecektir çünkü Alex Casey, Alan Wake'in yazdığı kitabın baş karakteri. 
 
       Videoda yer alan bazı detaylara çekmekte de fayda var. Örneğin Sam Lake'in arkasındaki panoda Alan Wake'in 5 yıldır kayıp olduğunu öğreniyoruz. Ayrıca videonun sonunda kadraja giren Alan Wake'in aktörünü de sakallı haliyle görüyoruz. Yani bu live-action easter egg, Alan Wake oyunundan sonraki zaman dilimini konu alabilir.
 
      Çoğu oyuncu yayınlanan bu videonun sadece Alan Wake easter egg'i için değil Alan Wake 2 için yapılan hazırlıklar olduğunu düşünüyor. Zaten Remedy'de daha önce Alan Wake 2'yi geliştirmek istediğiniz dile getirmişti. Bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Remedy, Alan Wake 2'nin geliştirilme aşamasına çoktan başlamış olabilir mi? Bahsetiğimiz eğlenceli videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Quantum Break Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Nisan 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler