Quantum Break İçin Yeni Bir Tanıtım Videosu Yayınlandı

30.03.2016 13:57 Tunahan Safdır

 

     Çıkışına az bir süre kalan Quantum Break için yeni içerikler gelmeye devam ediyor. Hikaye ve oyunculara odaklanan yeni tanıtım filmi de bunlardan bir tanesi.
 
     Yapılan son açıklamalarla birlikte oyunu satın alanların beraberinde Alan Wake için dijital koda sahip olacakları belirtilmişti. Aynı durumun Xbox One Special Edition Quantum Break Bundle satın alan kullanıcılar için de geçerli olacağı ve dijital kodla birlikte geriye uyumluluk sistemi sayesinde oyuncuların Xbox One üzerinde Alan Wake oynayabileceği açıklanmıştı.
 
     Geriye uyumluluk sistemi ve Windows 10'u daha aktif bir hale getirmek isteyen Xbox cephesinin hamleleri en çok oyunculara yarıyor. Eğer daha önce Alan Wake'i denemediyseniz bunu kaçırılmaz bir fırsat olarak değerlendirebiliriz.
 
     Yayınlanan yeni tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Quantum Break Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Nisan 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 68 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler