RE: Operation Raccon City'de "Sivilleri Yem Edin"

Arkası dönük dev şahsı fark ettiniz mi? Onun adı Mr. X (T-103). Sizin baş belanız olacak
05.04.2011 00:18 Alkan Adakaner


     Resident Evil: Operation Raccoon City'nin çok farklı bir oyun olmasını bekliyoruz. Şu ana kadar vaat edilenler klasik Resident Evil atmosferinden oldukça uzaklaşacağımıza işaret ediyor, ama oyunla ilgili öyle bir detay var ki, gerçekten de bu seride hiç karşılaşmadığımız bir şey.
 
      Official Xbox Magazine'de zombi saldırılarından kurtulmak için oyundaki diğer insanlara ateş edip kanlarını akıtmak ve zombiler ile diğer yaratıkların dikkatlerine onlara çekmek gibi bir özelliğin olacağından bahsediliyor. Yani yaşasın kötülük!
 
     Helldescent tarafından yayınlanan bilgilerin çoğunu size daha önce sunmuştuk, ama mesela Leon S. Kennedy'ye karşı savaşabilmenin yanında onu kurtarma seçeneğimizin de olacağı söyleniyor. 
 
      Özellikle insanları kendi yaşamımız için feda etme düşüncesi gerçekten de çok ilginç. Daha önce hep iyi ve adaletten yana karakterleri yönetmiştik, şimdi ise durum çok, ama çok farklı görünüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Operation Raccoon City Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Slant Six Games Dağıtıcısı: Capcom Tür: TPS Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler