RE: Operation Raccoon City Kış Mevsiminde Çıkacak

Operation Raccon City bir TPS oyunu
20.09.2011 23:16 Alkan Adakaner


    Resident Evil: Operation Raccoon City'nin çıkış tarihini henüz açıklamayan Capcom bu oyunun kış mevsiminde piyasaya çıkarılmasının hedeflendiğini açıkladı. Yani bu oyunla büyük ihtimalle 2012 öncesinde karşılaşamayacağız.
 
     Kış mevsimi 22 Aralık 2011 ve 19 Mart 2012 tarihleri arasında sayıldığı için Operation Raccon City ile bu yıl karşılaşmamız neredeyse mümkün değil. Zaten Resident Evil 4 ve RE: Code Veronica'nın HD sürümlerini çıkaran Capcom'un acele edeceğini de sanmıyoruz.
 
      4 kişilik co-op desteği de sunacak olan Resident Evil: Operation Raccoon City'nin başarılı olup olmayacağı konusunda hala büyük şüpheler var; çünkü serinin ruhuna çok aykırı bir oyunla karşı karşıyayız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Operation Raccoon City Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Slant Six Games Dağıtıcısı: Capcom Tür: TPS Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler