RE: Operation Raccoon City'den 20 Dakikalık Video

Zombiler sürü halinde gelmedikleri sürece tehlikeli sayılmazlar
17.11.2011 17:20 Alkan Adakaner

     Capcom'un Resident Evil serisini aksiyona doğru kaydırmasında son nokta olan RE: Operation Raccoon City'nin 20 dakikalık bir videosu yayınlandı. Bu videoda oyunun oynanış elementleri ile ilgili ayrıntılı bilgiler almamız mümkün.
 
     Videoda ilk dikkatimizi çeken şey sadece zombilere karşı değil, polislere karşı da savaşacak olmamız. Her ne kadar polislerin yapay zekası zombilerden daha fazla görünmese de geliştirici ekip oyun çıkana kadar bazı düzeltmeler yapabilir.
 
     Zombilerle karşılaştığımız kısımlar ise oldukça eğlenceli görünüyor. Kolay kolay yere düşmeyen zombilere karşı seçtiğimiz karaktere göre davranmak zorundayız. Oyunda her karakterin kendine özel yetenekleri olacak.
 
     Ayrıca Licker'ların sürü halinde ekibimize saldırması da ilgi çekici. Sanırım oyundaki en zorlu düşmanlarımız arasına onların adını da yazmamız gerekecek. Zaten ilk Resident Evil oyunlarından beri başımızın belası oldular.
 
    Bölümler halinde ilerleyen oyunumuz co-op desteğine sahip olduğundan her bölüm de kendi arasında mekanlara ayrılmış. Bu mekanlar arası geçişleri ise belirlenmiş kapılardan yapıyoruz. Her kapının ardında farklı bir sürpriz bizi bekleyecek gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Operation Raccoon City Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Slant Six Games Dağıtıcısı: Capcom Tür: TPS Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler