RE: Operation Racoon City'nin Multiplayer Modları

12.01.2012 18:52 Beril Sergün


      Capcom'dan bugün gelen açıklamada Resident Evil: Racoon City için geliştirilen Multiplayer Modlarının tam listesi yayınlandı.
 
     Oyuncular  4 vs. 4 takım savaşlarına girebilecek, isteyen oyuncular Umbrella Security Service (USS) ya da US Spec Ops taraflarından birini seçebilecek. Daha detaylandırırsak, kötü taraf USS'den Vector, Beltway, Lupo, Four-Eyes, Spectre ya da Bertha olabileceğiz, eğer iyi tarafı seçmek isterseniz burdan da Tweed, Dee-ay, Harley, Willow, Shona ya da Party-Girl olarak oynayabilirsiniz ki bunlar geçtiğimiz hafta yayınlanan bir video ile gösterilmişti zaten. Modlarda sadece karşı takımın elemanlarını değil aynı zaman üçüncü şahıs düşmanları, zombileri, B.O.W.'ları da alt etmek zorunda kalacaksınız.
 
     Team Deatmatch modunda ise, en çok kişiyi kim öldürürse o kazanacak ve oyuncular arkalarında ne bıraktıklarının farkına bile varmayacaklar. Biohazard Modu, G-Virüs'ün herhangi bir parçasının olması gerektiği yerden alınmamasını ve alınırsa yerine geri götürülmesi gerektiği bir mod. Survivors Mode, kurtarılmayı beklerken hayatta kalmak için vereceğiniz mücadele olacak.
 
     Tabii daha önceden duyurulan Heroes Mode da mevcut. Bu modda da en sevilen Resident Evil karakterleriyle oynama şansına erişeceğiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Operation Raccoon City Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Slant Six Games Dağıtıcısı: Capcom Tür: TPS Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler