Rainbow Six Siege'in Rus Birliğiyle Tanışın

31.10.2015 14:35 Ömür Gencer

      Geçtiğimiz gün Rainbow Six Siege'in yapım aşamasının tamamlandığını sizlere aktarmıştık. Ubisoft oyundaki sınıfları tanıttığı video serisinin yeni bölümünü paylaştı. Bu kez tanıtılan sınıf Spetsnaz birliği.
 
        Spetsnaz birliğinin Tacnanka adlı askeri RP-46 makinalı tüfeğiyle teçhizatlanmış durumda. Bu silahın belirli yüzeylere takılabileceğini ve böylece tepme seviyesinin azalacağını belirtelim. Glaz ise düşmanları uzaktan avlıyor. Bir diğer asker sınıfı Kapkan, kapılara veya camlara konulabilen ev yapımı tuzaklar bulunduruyor. Son olarak Fuze, özel ekipmanını yere veya duvara yerleştirerek duvarın ötesine çok sayıda el bombası fırlatabiliyor.
 
      Bu Rus birliği içinden en sevdiğinizi ve oyunu elinize aldığınızda seçmeyi düşündüğünüz askerin hangisi olduğunu bizlerle paylaşmayı unutmayın.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rainbow Six: Siege Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Bu Hafta 1.600 TL'lik İki Oyunu Ücretsiz Veriyor! 06 Eylül Atmosferiyle Dikkat Çeken Selfloss Çıktı: Neler Sunuyor? 06 Eylül PUBG Nations Cup 2024 Başlıyor 06 Eylül Konami, AC Milan ve FC Internazionale Milano ile El Sıkıştı 06 Eylül Titan Quest 2 İçin 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 05 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler