Rapor: Resident Evil 6, İnanılmaz Korkunç!

Resident Evil 6 ile ilgili bilinen tek ekran görüntüsü.
14.09.2011 23:00 Levent Polater

 
    Capcom'un oyun dünyasına survival ve korku terimlerini tam olarak kazıyabildiği Resident Evil serisinde 6. perde açılmak üzere. Oyun hakkında yakın bir kaynaktan alınan bilgiye göre özüne dönmüş, çok korkunç bir yapım bizleri bekliyor.
 
    Adını vermeyen kaynağın anlattığına göre Capcom, özlediğimiz, her adımımızı titreyerek attığımız Resident Evil'ın ilk 3 oyunundaki oynanış deneyimine bizi tekrar götürmeyi planlıyor. Ayrıca kaynak, Resident Evil 6'nın şimdiye dek gördüğümüz en korkunç oyun olacağını sözlerine eklemiş.

    Resident Evil 6'nın Tokyo Game Show'da resmi olarak duyurulacağı belirtiliyor. Yani önümüzdeki günlerde resmi duyuru gerçekleşebilir. Oyun için şimdiye dek tek sızan görüntü kapalı kapılar ardında gösterilen yukarıdaki sunumdan alındı.

    Bakalım Capcom'dan resmi duyuruyu alabilecek miyiz? Aksiyon yanı gittikçe ağır basmaya başlayan Resident Evil serisinin köklerine döneceğini bilmek güzel. Ardımda Nemesis'in korkusu, hangi anahtar hangi kapıyı açıyor merakıyla ilerlemeyi özledim açıkcası.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 5 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 15 Eylül 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 36 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler