Remedy: "Microsoft Olmasa Quantum Break Olmazdı"

19.07.2013 01:47 Samet Konuksal


    Remedy Entertainment'in son yıllardaki oyunları hep Xbox platformuna odaklı bir şekilde çıkıyor. Bunun nedeni, Microsoft'un kendilerine destek sağlamasından kaynaklanıyor. Remedy CEO'su Matias Myllyrinne'in belirttiklerine göre yeni nesil Xbox'a gelitirilen Quantum Break'in perde arkasında da aynı şey yaşanmış.
 
    Games Industry sitesine konuşan Myllyrinne, "Microsoft olmasaydı Quantum Break de olmazdı. Kendi çerçevimizde bazı şeyleri yapmaya çalışırdık fakat oyunu hayata getiremezdik." sözlerini söyledi.
 
    Microsoft'un genel manada bağımsız yapımcılara getirdiği bazı zorluklar malumunuz. Fakat yine de Remedy gibi biraz daha üst düzey bağımsız geliştiricilere sağladığı bu tip destekler de görmezlikten gelinemez.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Quantum Break Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Nisan 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler