Resident Evil Operation Raccoon City'den İlk Video

Capcom, Resident Evil adından her türlü yararlanmak için elinden gelen her şeyi yapıyor
30.03.2011 19:39 Alkan Adakaner


     SOCOM oyunlarının geliştiricisi Slant Six Games tarafından PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için hazırlanan çok oyunculu desteğe sahip Resident Evil: Operation Raccoon City'nin ilk tanıtım videosu yayınlandı.
 
      Operation Raccoon City'nin bu videosunun oyun içi olduğunu görüyoruz, fakat doğrudan oynanış görüntüleri bulunmuyor. Yine de videodan anladığımız kadarıyla aksiyonun bol olduğu Left 4 Dead benzer bir oyun bizi bekliyor.
 
     Klasik Resident Evil hayranlarının pek hoşuna gitmeyeceğini düşündüğümüz oyun, serinin aksiyona dayalı oyunlarını beğenenler için ideal. Ayrıca Left 4 Dead hayranları da oyuna yoğun ilgi gösterebilir.
 
     Left 4 Dead özentisi olmamasını ve kendine has özellikleri ile ön plana çıkmasını umduğumuz oyunun ilk videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Operation Raccoon City Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Slant Six Games Dağıtıcısı: Capcom Tür: TPS Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler