Resident Evil Serisinin Güncel Satış Sayıları Açıklandı

12.08.2024 18:12 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından biz oyun severlere sunulan korku ve gerilim odaklı nişancı aksiyon oyunu Resident Evil serisinin şu ana kadar ne kadar sattığı açıklandı. Güncel satış sayılarına ulaştığımız bu süreçte oyunların nasıl bir başarı kazandığını doğrudan görebiliyoruz.
 
Resident Evil serisi çok satmaya devam ediyor 
 
 
 
Geliştirici ekip tarafından belirtilene göre Resident Evil 2 ve 3'ün yeniden yapımları bir hayli yüksek performans göstermiş durumda. Bunun yanı sıra serinin öne çıkan oyunları arasında Resident Evil Village’ın 30 Haziran 2024 itibarıyla dünya çapında 10,1 milyon adet sattığı açıklandı. 11 Haziran'da oyun 10 milyon satış sayısını aştı ve seride bu kilometre taşına ulaşan en hızlı oyun oldu.
 
Serinin diğer oyunları arasında bulunan Resident Evil 7: Biohazard, 13.7 milyon adet satmış durumda. Bu da son çeyrekten bu yana 400.000 adet sattığını doğruluyor. Oyun ilk olarak Ocak 2017’de piyasaya sürülmesine rağmen şu anda Resident Evil 2 remake'in ardından serinin en çok satan ikinci oyunu ve Capcom tarihindeki dördüncü en çok satan oyunuolarak karşımıza çıkıyor.
 
Öte yandan Resident Evil Zero ve Resident Evil – Code: Veronica söylentileri ortaya çıksa da Capcom yalnızca serinin dokuzuncu ana oyununun geliştirildiğini doğruladı. Yönetmenliğini Koshi Nakanishi'nin yaptığı oyunun çıkış tarihi ve platformları henüz belli değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation 5 Pro Duyuruldu: İşte Fiyatı ve Özellikleri 1 Saat önce Kızılderililerden İlham Alan As the Leaves Fall Duyuruldu 4 Saat önce Hikaye Odaklı Fotoğrafçılık Oyunu FOMOGRAPHY Duyuruldu 5 Saat önce PlayStation 5 Pro Etkinliği Ne Zaman? Nereden İzlenir? 6 Saat önce Ubisoft, XDefiant Oyuncularına 9 Dolarlık Ücretsiz Bonus Dağıtıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler