SEGA'nın 3DS için F2P Oyun Planları Var

Initial D: Perfect Drift Online, Sega'nın 3DS'teki ilk F2P oyunu
28.12.2013 08:54 Alkan Adakaner


     Kısa bir süre önce Japonya'ya özel olarak Initial D: Perfect Drift Online adlı free-to-play yarış oyununu duyuran SEGA bu oyunla durmayacak gibi görünüyor. Yetkililer 3DS'in geniş kitlelere ulaşması sebebiyle free-to-play oyunlar için biçilmiş kaftan olduğunu söylüyorlar. Önümüzdeki dönemde daha fazla F2P oyunu bu konsolda görecekmişiz.
 
    Sega'nın Yakuza serisinden sorumlu ismi olan Toshihiro Nagoshi, Playstation Vita için çıkardıkları free-to-play oyun "Samurai & Dragons" ile önemli bir başarı yakaladıklarını söylüyor. Bu nedenle benzer başarıların 3DS'te de tekrarlanacağını düşünüyorlarmış.
 
    Capcom, Namco Bandai ve şimdi de SEGA free-to-play dünyasına adım atıyor. Bakalım Japon firmalar bu sistemle üzerlerindeki durgunluğu atabilecekler mi?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler