SOE, H1Z1'i Steam Erken Erişim Çıkışı için Çok Çalışıyor

29.06.2014 22:21 Ömür Gencer


      Sony Online Entertainment'in geliştirdiği ve free-to-play zombi hayatta kalma oyunu olacak H1Z1, türü seven oyuncular tarafından merakla beklenen yapımlar arasında. Oyun için hala kesin bir çıkış tarihi verilmese de, yapımcıların belirttiğine göre bu tarih oldukça yakın. Son olarak SOE teknik yönetmeni Tom Schenck, H1Z1'in ilk yapımcı günlüğünü yayınladı.
 
       Schenck, geliştirici firmanın oyunu Steam Erken Erişim'e hazır hale getirmek için çok sıkı çalıştığını ve Erken Erişim'e yetiştirilecek en önemli özelliğin yapay zeka  olduğunu belirtti. Schenck, yapay zeka ile ilgilenen ekibin oyunda yer alan tüm NPClerin, kurtların, geyiklerin ve zombilerin yapay zekasını düzenlemek için adeta canını dişine taktığını açıklıyor.
 
      Oyun için hala herhangi bir çıkış tarihi bulunmuyor. Umarız ki H1Z1, Steam Erken Erişim çıkışını yaptığında oyuncuların beklentisini karşılayabilecek bir yapım olmayı başarabilir. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
H1Z1 Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Daybreak Game Company Dağıtıcısı: Sony Online Entertainment Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz Bleach: Brave Souls Switch Konsoluna Geliyor 2 Saat önce Enotria: The Last Song Fiziksel Sürümleri Duyuruldu 3 Saat önce MARS 2120'nin Tam Sürüm Çıkış Tarihi Açıklandı 4 Saat önce Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler