"SWTOR, Game of Thrones MMO'su Olabilirdi"

A Song of Ice and Fire MMO'su fena olmazdı.
30.12.2011 14:58 Gökhan Yılmaz

 
     Star Wars: The Old Republic sağlam bir oyuncu kitlesi ile oyun hayatına başladı ve iyi bir şekilde ilerliyor. Eğer Star Wars fikri çıkmasaymış yapımcı BioWare'in yedek planları devreye girecekmiş.
 
     Eğer bu fikir istedikleri gibi şekillenmeseydi BioWare bizlere farklı bir evreni anlatan MMO geliştirecekti. Yapımcının belirttiğine göre yedek planlar arasında Lord of the Rings MMO'su, Silmarillion MMO'su, Dark Tower MMO'su ve Game of Thrones MMO'su bulunuyormuş. Bu her bir fikrin kendine has zorlukları bulunsa da her biri için uzun uzun dökümanlar ve çizimler hazırlanmış. Nasıl bir oyun olacak, ne gibi kuralları ve oyun mekanikleri bulunacak tarzında şeyler. Yapımcının tek istediği şey hikaye ağırlıklı devasa bir oyun yapmakmış.
 
     Son karar Star Wars'ta kılınmış çünkü hikaye açısından hiç bitmeyen bir kaynağa sahip olduklarını söylüyorlar. Sith ve Jedi'lar olmak üzere ikiye ayrılan dünyası hem MMO için elverişli olurken, hem de kendi hikayelerini yarabilecek sınırsız bir evrene sahip olmuşlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: The Old Republic Platformlar: PC Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler