SW: Force Unleashed 2 Demosu Haftaya Çıkıyor

06.10.2010 01:12 Ersin Kılıç


 
     Starkiller'ın ikinci macerasına çok kısa bir süre kaldı. Maceranın ikinci ayağından önce beklenen açıklama ise bugün Lucasarts tarafından yapıldı. Firma yaptığı açıklama ile Star Wars Force Unleashed 2'nin demosunun önümüzdeki hafta çıkacağını duyurdu.
 
     Hikayenin büyük bir oranda değişim göstereceği oyunun demosu 12 Ekim'de PSN ve Xbox Live'dan indirilebilecek. Oyunun demosu hikayenin başlarında yer alan ve klon askerlerini gizemine odaklanan Kamino gezegeninden bir bölümü oyuncuların karşısına çıkaracak. 
 
     Jedi Mind Trick gibi yeni güç özelliklerini de test edebileceğimiz oyunun demosunda ikili ışın kılıcının da keyfini çıkarabileceğiz. Star Wars Force Unleashed 2'nin 26 Ekim'de çıkacağını da hatırlatalım.
    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars : Force Unleashed 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Lucasarts Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler