Sackboy: A Big Adventure Çıkışında Online Multiplayer İçermeyecek

06.11.2020 23:30 Gazali Çetinkaya

 
LittleBigPlanet geliştiricisi Sumo Digital'ın üç boyutlu platform macera oyunu Sackboy: A Big Adventure, çıkışında online multiplayer içermeyecek.

Oyuncular online multiplayer için çok fazla beklemeyecek. Bu yıl bitmeden ücretsiz bir güncelleme ile eklenmesi planlanıyor.
 
Oyunun tasarım yönetmeni Ned Waterhouse tarafından belirtilene göre "Ekip, online oynanışın oyuncuların için en iyi deneyimi sunabilmesini sağlamak için sıkı bir şekilde çalışıyor ve bunun için biraz daha zamana ihtiyacımız var." 
 
Online multiplayer güncellemesi beraberinde cross-generation multiplayer ve cross-save desteği de getirecek. Böylece PlayStation 5 ve PlayStation 4 oyuncuları oyunu beraber oynayabilecek ve kayıt dosyalarını platformlar arasında aktarabilecek.
 
Oyun çıkış gününde dört oyuncuya kadar local co-op destekleyecek.
 
Sackboy: A Big Adventure 12 Kasım'da PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkacak. Türkçe dublaj ve altyazı desteği sunacak oyun PlayStation Store'da standart sürüm 539,00 TL ve deluxe sürüm 699,00 TL. Deluxe sürümde dijital tasarım kitabı, dijital oyun müzikleri, dört Sackboy kostümü (Conor, Jin, Deacon ve Sam), dört Sackboy ifadesi ve 20 avatar.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sackboy: A Big Adventure Platformlar: Geliştirici: Sumo Digital Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler