Shaquille O'Neal, The Boys'un 3. Sezonunda Yer Almak İstiyor

09.10.2020 13:40 Özgür Eroğlu

 
 
Bugün yayınlanan bölüm ile ikinci sezon finalini yapan ve birçok insana son dönemin en iyi dizilerinden biri olduğunu tekrar ispatlayan The Boys dizisinin üçüncü sezon kadrosuna oldukça popüler bir isim katılmak istiyor.
 
Basketbol severlerin zaten yakından tanıdığı, ancak basketbol dışındaki hareketleri ile de çoğu insan tarafından tanınan eski NBA yıldızı Shaquille O'Neal, The Boys'un üçüncü sezonuna katılmak istediğini söyledi. Bu isteğini şaka yollu dile getirse de hem hayranlar hem de oyuncular bu durum için oldukça sevindi.
 
Dizinin üçüncü sezon çekimleri Şubat 2021'de başlayacak. Umuyoruz kaliteli ve Shaquille O'Neal'ın olduğu bir sezon bizi bekliyordur. 
 
Aşağıdaki videoda dizinin oyuncu kadrosunun ve yaratıcı Eric Kripke'nin online görüşmesini izleyebilirsiniz. Shaquille O'Neal'ın bölümü 10:50'de geliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 6 Dk önce Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 1 Saat önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 2 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 3 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler