Silent Hill: Downpour'da Multiplayer Olmayacak

Multiplayer yalanlamasını yapan Devin Shatsky
21.03.2011 20:04 Levent Polater

 
     Geçtiğimiz günlerde Silent Hill: Downpour'da multiplayer olabileceğiyle ilgili bazı spekülasyonlar ortaya atılmıştı ve yetkili birilerinden açıklama veya onaylama yapılması bekleniyordu. Beklediğiniz açıklama oyunun yapımcılarından Devin Shatsky tarafından geldi ve kendisi yeni Silent Hill oyununda multiplayer olmayacağını söyledi.
 
    Devin, İtalya'da yapılan bir röportajda yanlış çeviri yapıldığını ve Radeks'in yorumlarının farklı yönlere çekildiğini söyledi. Devin ayrıca, oyunun yapım aşamasının başlarında ayrı bir Multiplayer modu düşündüklerini ancak bunun çok fazla masraf ve kaynak isteyeceği ve çekirdek tek kişilik oyuncu deneyimini bozacağını düşündükleri için vazgeçtiklerini itiraf etti.
 
    Gerçekten de Silent Hill multiplayer'ı olsaydı nasıl yapılırdı? Belki co-op bir oynanış oyuna katılabilirdi ancak daha ötesini düşünmek biraz zor. Rakiplerinizi korkutarak puan almaya çalışılan bir mp mod isteyen varsa, şimdiden bu duruma şikayet edebilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hill: Downpour Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Vatra Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2001 Yılında Piyasaya Sürülen Aksiyon Oyunları 2 30 Eylül 2001 Yılında Piyasaya Sürülen Aksiyon Oyunları 30 Eylül 2001 Yılında Çıkan Unutulmaz Spor Oyunları 2 30 Eylül 2001 Yılında Çıkan Unutulmaz Spor Oyunları 30 Eylül HELL is US İçin Genişletilmiş Oynanış Videosu Yayınlandı 30 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler