Silent Hill: Downpour'un PC Sürümü Konami'ye Bağlı

Sisli ve yağmurlu ortamlar Silent Hill'in doğasında var
18.04.2011 17:48 Alkan Adakaner


      Silent Hill: Downpour'un PC'ye çıkmasını isteyen çok sayıda oyuncu var. Peki Playstation 3 ve Xbox 360 için hazırlanan oyun PC'ye de gelir mi? Bu tamamen yayıncı firma Konami'ye bağlı.
 
     Çek Cumhuriyet'inden Vatra Games tarafından geliştirilen oyunun PC sürümü ile ilgili açıklama yapan geliştirici firmadan yetkililer, Unreal Engine ile oyunu geliştirdiklerini ve Downpour'un PC sürümünü yapmanın konsollara göre daha kolay olacağını söylediler. 
 
     Tabi oyunu PC'ye uyarlamanın bir maliyetinin olacağı ve bu maliyetin de yayıncı tarafından karşılanması gerektiğini belirten Vatra Games yetkilileri, adres olarak da Konami'yi gösterdi. Yani geliştirici firma PC sürümü için hazırda bekliyor, sadece Konami'nin onayı ve parası gerek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hill: Downpour Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Vatra Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2001 Yılında Piyasaya Sürülen Aksiyon Oyunları 2 30 Eylül 2001 Yılında Piyasaya Sürülen Aksiyon Oyunları 30 Eylül 2001 Yılında Çıkan Unutulmaz Spor Oyunları 2 30 Eylül 2001 Yılında Çıkan Unutulmaz Spor Oyunları 30 Eylül HELL is US İçin Genişletilmiş Oynanış Videosu Yayınlandı 30 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler