Snowpiercer'ın 2. Sezonundan Teaser Paylaşıldı

14.07.2020 14:02 Özgür Eroğlu

 
 
Jacques Lob ve Jean-Marc Rochette tarafından yaratılan, orijinal ismi "Le Transperceneige" olan Fransız çizgi romandan uyarlanan ve daha önce 2013 yılında filme de uyarlanmış olan Snowpiercer dizisinin ikinci sezonundan yeni bir teaser video paylaşıldı.
 
Videoda da görebildiğimiz gibi dizinin ikinci sezonun Yüzüklerin Efendisi ve Game of Thrones gibi yapımlardan tanınan başarılı oyuncu Sean Bean diziye ekleniyor. Sean Bean, dizideki trenin motorunu yaratıcısı olan Wilford isimli bir karakteri canlandıracak. Daha önce yayınlanan film uyarlamasında ise bu rolü Ed Harris oynuyordu.
 
Dizinin ikinci sezonunun 2021 yılında yayınlanması bekleniyor. İlk sezonun tamamını şu anda Netflix'te bulabilirsiniz. Bahsi geçen videoyu da aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 1 Saat önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 2 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 3 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler