Sony, H1Z1'ın 'Öde ve Kazan' Mantığından Memnun Olmayan Oyunculara Geri Ödeme Yapıyor

17.01.2015 01:43 Samet Konuksal


    Çoğu online tabanlı oyunda olduğu gibi H1Z1'ın çıkışı da sorunlu yapılmıştı. Ancak oyuncuları H1Z1'dan soğutan bir diğer etken de öde ve kazan mantığı oldu. Sony Online Entertainment ise bu konuda tepkisi olan oyunculara geri ödeme çözümü sunmaya başladı.
 
    H1Z1'de oyuncular, gerçek para ödeyerek havadan eşya yardımı isteyebiliyorlar. Bu da oyuna büyük ölçüde öde ve kazan mantığını getiriyor. Özellikle oyunun çıkışına kadar Sony yetkililerinin bu durumdan söz etmeyişi oyuncuları kızdırmış durumda. Zira yetkililer sürekli dengelemeyi oyuncuların istediği tarzda yapacaklarını söylemişlerdi. 
 
    Konuyla ilgili fazlaca şikayet alınca Sony Online Entertainment başkanı John Smedley devreye girdi. Smedley'in açıklamalarına göre 16 Ocak'a kadar H1Z1'ı satın alan ve durumdan memnun olmayan oyunculara hiçbir soru sorulmadan geri ödeme yapılacak. Bu konuda oyuncuların bwilcox@soe.sony.com adresine mail göndermeleri gerekiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
H1Z1 Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Daybreak Game Company Dağıtıcısı: Sony Online Entertainment Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 35 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz Bleach: Brave Souls Switch Konsoluna Geliyor 2 Saat önce Enotria: The Last Song Fiziksel Sürümleri Duyuruldu 3 Saat önce MARS 2120'nin Tam Sürüm Çıkış Tarihi Açıklandı 4 Saat önce Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler