Sony: PS Vita Kimseyi Hayalkırıklığına Uğratmadı

31.01.2014 07:53 Alkan Adakaner


     Playstation Vita piyasaya çıktığından beri 8 milyona yakın sattı. Nintendo 3DS'in 43 milyon yakın satması karşısında Sony'nin satışları oldukça düşük kalıyor. Sony UK genel müdürü Fergal Gara ise PS Vita'nın geleceğinden umutlu. Gara'nın açıklamaları şu şekilde:
 
     "Konsolumuz belki çok büyük satış rakamlarına ulaşmadı, ama bizim için hala yararlı bir iş kolu ve Playstation ailesinin iyi bir üyesi. Her Ps Vita sahibi olmayabilir, fakat bana konsolun hayal kırıklığına uğrattığı birilerini gösterin. Henüz böyle birisiyle tanışmadık"
 
   Gara, Playstation Vita'yı desteklemekten dolayı onur duyduklarını ve desteklerinin devam edeceğini belirtiyor. Özellikle Playstation 4'ün çıkışı sonrası Ps Vita'dan umutlar da arttı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, PS3 Oyunlarını PS5'e Getiriyor Mu? Steam Yaz İndirimleri ve Dahası 19 Dk önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunu Ertelendi 1 Saat önce Efsanevi Avcı Star Wars: Bounty Hunter Remaster İle Geri Dönüyor 2 Saat önce Korku Oyunu Deep Cuts Sanal Başlıklar İçin Duyuruldu 3 Saat önce Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler