Sony Sonunda Açıkladı: "Playstation Move"

11.03.2010 03:18 Alkan Adakaner

 

 
      Sony'nin harekete duyarlı kontrol aletinin ne olacağı ile ilgili söylentileri bitiren açıklama sonunda GDC'de yapıldı.
 
     Sony'nin açıklamasına göre harekete duyarlı kontrol aletinin resmi adı "Playstation Move" oldu. Son günlerde önplana çıkan Arc adının seçilmemesi ise sürpriz olarak görülebilir.
 
      "1 Playstation Move, 1 Playstation Eye ve ismi belirlenmeyen bir oyunla birlikte" 100 doların altındaki bir fiyata satın alabileceğimiz bir başlangıç paketinin hazırlandığı da Sony tarafından açıklandı.
 
     Ayrıca Playstation 3 ile birlikte Bundle olarak da Playstation Move'u satın alabileceğimiz söyleniyor.
 
     Sony'nin bir başka açıklamasına göre ise 20 adet 1. parti oyun bu finansal dönemde Playstation Move destekli olarak piyasaya çıkacak. Ayrıca 36 adet 3. parti oyun da yapım aşamasında bulunuyor.
 
         
 
 
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Move Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 12 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 12 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler