Sony'nin Özel Oyunu Astro Bot İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandoı

29.07.2024 13:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony tarafından biz oyun severlere sunulacak olan ve konsol özel oyunu Astro Bot, oldukça eğlenceli bir platform aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Dikkat çekici içeriklerle, farklı oyun tarzıyla ve her haritada değişen dinamik sistemleriyle ön plana çıkmaya hazırlanan bu yapım için şu anda yepyeni bir oynanış videosu yayınlanmış durumda.
 
Astro Bot eğlenceli bir yapıya sahip olacak
 
 

Sony, bildiğiniz üzere hafta sonu gerçekleştirilen ChinaJoy 2024 fuarına katılan şirketlerden bir tanesiydi. Etkinlik içerisinde stand açan geliştirici ekip, oyunlarını burada sergiliyor ve şu anda geliştirme aşamasında bulunan Astro Bot oyunundan da çeşitli detaylar elde edebiliyoruz. Yayınlanan 14 dakikalık oynanış videosu ile beraber oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu ve bizlere neler sunacağını doğrudan öğrenebiliyoruz.

PlayStation konsolunda çıkışını gerçekleştirecek olan yapım DualSense kontrolcüsüne özel olarak çeşitli seçeneklerle yayınlanmaya bekliyor. DualSense'ten en iyi şekilde yararlanmaya hazırlanan Astro Bot içerisinde uzay gemisini kontrol edebiliyor, büyük bir su kaydırağından kayabiliyor, kuleye tırmanmak için balona zıplayabiliyor ve çok daha fazla eğlenceli içerikle karşı karşıya kalabiliyoruz.

Açıklanan detaylara göre Astro Bot, 6 Eylül tarihinde PlayStation 5 için çıkışını gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Oyunun fiyatının ise 60 dolara sahip olacağını aktarabiliyoruz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Crazy Taxi Remake'ten Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı! 1 Saat önce Enotria: The Last Song Geliştiricisi Xbox İle Yakından Çalışıyor 2 Saat önce Space Marine 2 Erkenden Erişim İle 134 Bin Eş Zamanlı Oyuncuya Ulaştı 3 Saat önce Astro Bot'un Fiziksel Sürümü Amazon Japonya'da Tükendi 4 Saat önce LCS Yaz 2024 Şampiyonu FlyQuest Oldu! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler