Söylenti: Kingdom Hearts HD 3 Konsola Geliyor

31.05.2012 10:44 Alkan Adakaner


     Square Enix'in en iyi aksiyon-rpg oyunu olan (ki firmanın yetkilileri de böyle diyor) Kingdom Hearts'ın çok sayıda hayranı bulunuyor. Bu serinin yeni oyunu Kingdom Hearts: Dream Drop Distance 20 Temmuz'da 3DS ekranlarında boy gösterecek. Serinin eski oyunları da HD olarak 3 konsol için hazırlanıyor gibi görünüyor.
 
     Dualpixels'in Geno adlı kaynağına dayandırdığı haberine göre Kingdom Hearts 1,2, Chain of Memories, 358/2 Days ve Birth By Sleep, HD olarak Playstation 3, Vita ve Wii U için piyasaya çıkacak. Her ne kadar ortalıkta söylentiden daha fazla şey olmasa da Dualpixels'in bu kaynağının daha önce Castlevania: Lords of Shadow'un devam oyununu ilk olarak açıklayan kişi olduğunu belirtelim.
 
      Geno'nun açıklamalarına göre bu oyunlar sadece HD olmakla kalmayacak, her biri yeni yan görevlere sahip olacaklar. Eğer bu paket çıkarsa serinin hayranlarının çok memnun olacağını söyleyebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 2. Hafta Başlıyor! 25 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 5. Hafta Tamamlandı! 25 Haziran Amazon Prime Gaming Temmuz Ayında 15 Ücretsiz Oyun Dağıtıyor 25 Haziran Steam 2024 Yaz İndirimleri Başlıyor: Yüzlerce Oyun İndirime Giriyor 25 Haziran Avowed'ın Oyun Süresi The Outer Worlds'e Yakın Olacak 25 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler