Söylenti: Sony Yeni Bir PS Vita Modelini Duyuracak

12.02.2013 18:18 Samet Konuksal


    Sony'nin "Geleceği görün" şeklinde tanıttığı 20 Şubat'taki Playstation toplantısı, neredeyse herkesin aklına Playstation 4 duyurusunu getirmişti. Fakat şimdi çıkan söylentiler, yeni bir PS Vita modeline işaret ediyor.
 
    NeoGaf'tan gelen söylenti haberlerine göre Sony, yeni bir Playstation Vita modelinin duyurusuna hazırlanıyor. PS Vita'nın birinci yılını kutlayan Sony, düzenleyeceği toplantıyla birlikte PS Vita'nın 4G modelinin duyurusunu yapacak.
 
   299 dolarlık fiyatıyla teknoloji marketlerini süslemeye hazırlanan PS Vita 4G modelinin haricinde konsolun Wi-Fi modelinin fiyatlarında bir değişiklik olmayacak. Ancak Sony, kullanıcılar tarafından pahalı bulunan hafıza kartı fiyatlandırmalarında önemli bir indirime gidecek. Söylenti haberinde bu indirimle ilgili bir ayrıntı paylaşmamış.
 
    Ek olarak Sony, söylentide adı yer alan 4G modelinin çıkışıyla birlikte çok önemli bir sistem güncellemesini de yayınlayacak. Bu güncellemeyle birlikte mevcut Vita konsollarına da bazı önemli özellikler eklenecek. PS Vita'nın yeni modeli, sene sonuna doğru piyasaya sürülecek.
 
    Tüm bu söylentileri bir kenara bırakıp 'resmi' dosyalara geçiş yaparsak, Sony'nin 2012 yılının sonuna doğru kayıt ettirdiği bir patentle karşılaşıyoruz. Aşağıdan göz atabileceğiniz yeni patentte Sony, mevcut PS Vita'nın yapısına HDMI giriş portu başta olmak üzere bazı yenilikler ekliyor. Gördüğümüz bu patent ve Sony'nin PS4 konusunda yaptığı açıklamaların söylentiyi gerçekçi kıldığı ortada. Bakalım 20 Şubat'ta neler olacak?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, PS3 Oyunlarını PS5'e Getiriyor Mu? Steam Yaz İndirimleri ve Dahası 1 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunu Ertelendi 2 Saat önce Efsanevi Avcı Star Wars: Bounty Hunter Remaster İle Geri Dönüyor 3 Saat önce Korku Oyunu Deep Cuts Sanal Başlıklar İçin Duyuruldu 4 Saat önce Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler