Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu

23.05.2024 14:37 Mehmet Tandoğan

 
 
PlayStation konsolları için çıkışını gerçekleştiren ve devam oyunu olarak karşımıza çıkan Marvel's Spider-Man 2’nin fan yapımı PC sürümünden yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Mod geliştiricileri tarafından belirtilene göre oyunun PC portu yeni bir versiyona kavuşuyor ve bu sayede önceki hatalar tamamen gideriliyor.
 
Önceki sürüme göre daha az hata yer alıyor 
 
 
 
V1.47 sürümü ile karşımıza çıkan Marvel's Spider-Man 2’nin PC sürümü, oyunda yer alan yansımaları daha da iyileştiriyor ve gölgelendirme sorunlarını tamamen çözüyor. Daha fazla detaya girecek olursak oyunda yer alan karakter kostümlerinin artık hatasız bir şekilde karşımıza çıkacağını söyleyebiliyoruz. Bu sürümle ilgili iki farklı oynanış videosu şu anda yayınlanmış durumda ve bu videolara aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
Şu anda Marvel's Spider-Man 2'nin bu resmi olmayan PC portu oldukça iyi bir durumda görünüyor. Ancak bu noktada yapılacak çok işin olduğunu da aktarmak gerekiyor. İlerleyen süreçte Sony’nin bu oyunu resmi olarak PC platformuna çıkarmayı hedeflediğini biliyoruz. Zaten geldiğimiz noktada birçok PlayStation özel oyununun PC platformuna çıktığını gördük.
 
#1 
 
 
#2 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 16 Dk önce Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 47 Dk önce Final Fantasy 14 Dawntrail Çıkış Fragmanı 1 Saat önce ARK: Survival Ascending'de AMD FSR 3.0 Nasıl Etkin Hale Getirilir? 2 Saat önce 2si1: Epic Games Sızıntısı, Civilization 7 ve Daha Fazlası 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler