Star Wars Old Republic Xbox 360'a da Gelecek Gibi

29.03.2010 19:07 Alkan Adakaner


        
 
     MMO oyunları alanında oldukça zayıf olan konsollara bu türde çıkacak olan her oyuna bir nimet gözüyle bakmak gerekiyor. Özellikle Star Wars konulu bir MMO gelecekse türü sevenler tarafından büyük bir heyecanla beklenmeli.
 
      VG247'deki habere göre BioWare tarafından geliştirilen Star Wars: Old Republic "GAME" adlı İngiliz perakende satış firmasının listesinde görünüyor.

      Daha önce de bazı oyunlar (GTA: Episodes from Liberty City gibi) perakende satış listelerinde görünmüş ve haberler doğru çıkmıştı.
 
      2011 yılının henüz kesinleşmeyen bir zamanında çıkacağı söylenen Star Wars: Old Republic'in Xbox 360 versiyonu ile ilgili resmi bir açıklama bekleniyor. Oyunun PC versiyonu ise Bahar 2011'de piyasaya çıkacak.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: The Old Republic Platformlar: PC Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler