Starfield İçin Devrimsel Nitelikte Finsans Modu Yayınlandı

02.07.2024 11:40 Mehmet Tandoğan

 
 
Bethesda ekibi tarafından sunulan bilim kurgu temalı açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Starfield için yeni modlar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise oyunun finans yani ekonomi sistemini elden geçiren ilgi çekici bir mod yayınlanmış durumda.
  
Starfield'da artık paranızı farklı şekillerde yönetebiliyorsunuz
 
 
 
Mod geliştiricisi '0xDezzy' tarafından bizlere sunulan StarFinance adlı yeni mod, oyundaki ekonomi sistemini elden geçiriyor ve daha heyecanlı hale getiriyor. Bu sistem ile beraber ayrıntılı bir bankacılık sistemi oyuna dahil ediliyor, canlı bir borsa mekaniği ekleniyor ve çok daha fazlası oyunculara sunuluyor. Oyunda kendi paranızı ekstra yöntemlerle yönetebilme imkanı da bulunuyor.
 
Daha fazla detaya girecek olursak StarFinance modu oyuna yeni kredi sistemini getiriyor. Bu sayede oyuncular farklı faiz oranları ve geri ödeme koşulları ile kişisel veya ticari olarak kredilere başvurabiliyor. Ayrıca kredilerini ödedikçe daha fazla kredi çekme olanağına sahip oluyor. Mod, gerçekçi bir ekonomi sistemi sunarak oyun deneyimini zenginleştiriyor.
 
Öte yandan mod geliştiricisi ilerleyen süreçte borsa, ipotek ve kira sistemlerini oyuna dahil etmeyi planlıyor. Mod dikkatinizi çektiyse buradan indirebilir ve kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 27 Dk önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 1 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler