Stormfront ve Love Sausage, The Boys'un 3. Sezonunda Bulunacak

13.10.2020 12:18 Özgür Eroğlu

 
Amazon'un sevilen dizisi The Boys'un ikinci sezonu geçtiğimiz hafta final yaptı. Ancak bazı karakterler ile ilgili soru işareti bıraktı. Bu karakterlerden biri de Stormfront.
 
Buradan sonrası ikinci sezon spoiler'ı içeriyor. 
 
Bildiğiniz üzere The Boys'un sezon finalinde Stormfront, ölümle yüz yüze geldi. Hatta çoğu izleyici kendisinin öldüğünü düşündü, çünkü karakter yandı. Ancak dizinin yaratıcısı Eric Kripke, karakterin ölmediğini hala yaşadığını açıkladı. Bu da demek oluyor ki yüksek ihtimalle üçüncü sezonda Stormfront'u göreceğiz.
 
Eric Kripke ayrıca ikinci sezonda büyük bir iz bırakan, özellikle MM'de büyük bir iz bırakan Love Sausage karakterinin de üçüncü sezonda bulunacağını söyledi.
 
Üçüncü sezonun yapımına 2021 Şubat'ta başlanacak. Ağustos'ta da bitirilmesi bekleniyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 9 Dk önce Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 1 Saat önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 2 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 3 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler